MOJI LINKOVI
Credits


Counter:48187

Desings:FaceDown

15.02.2010.

SURADNJA APOCALYPTICE I DAVEA LOMBARDA(SLAYER)

ApocalypticaFinski cello-rockeri Apocalyptca objavili su izlazak svog novog albuma ovog ljeta. Novi album biti ce nasljednik Worlds Collide (2007.) s kojeg je i #1 Billdoardov hit singl I Dont Care. Singl je producirao Howard Benson poznat po suradnji s Motörheadom, Papa Roachem i Sepulturom. Adam Gontier (Three Days Grace) bio je vokal za taj singl koji se zadrzao izmedju top 20 singlova gotovo cijelu godinu.

Na sedmom po redu albumu, fanovi mogu ocekivati jos Bensonove produkcije kao i umjetnickog vodstva od strane Joe Barresija koji je trenutno u Finskoj s kvartetom te dovrsavaju zadnje detalje. Dave Lombardo (Slayer) i jos nekoliko muzicara  potvrdilo je suradnju na ovom projektu, no njihova imena su zasada jos neotkrivena.

Eicca Toppinen, Paavo Lötjönen, Perttu Kivilaakso i bubnjar Mikko Sirén trenutno su u fazi zavrsnih radova na albumu i spremaju se za invaziju na Kaapelitehdas, svjetski metal expo koji se odrzava u Finskoj. .

Worlds Collide je prodan u oko 250.000 kopija u SAD-u i postao prvi znacajniji uspjeh u SAD-u za Apocalypticu u njihovoj petnaestogodisnjoj karijeri. Paavo Lotjonen izjavio je za The Pulse of Radio da je prizanje koje su dobili bilo vrijedno truda. Odlicno je, sav taj uspjeh koji smo dobili. Naravno, trebalo je i uloziti puno rada ali to radimo sa srcem. Vjerujem da je bilo vrijedno toga i da smo postigli nesto novo.