MOJI LINKOVI
Credits


Counter:48186

Desings:FaceDown

01.06.2010.

GUNSI 24. SEPTEMBRA U ZAGREBU

Najpopularniji kalifornijski rock bend na svijetu, Guns N’Roses, nastupit ce u Zagrebu u sklopu svoje europske turneje, 24. septembra 2010.u Areni. Nakon najave koncerta koji se trebao odrzati u junu, management benda je odlucio cijelu turneju prebaciti na septembar tako da ce omiljeni rockeri u Zagrebu otvoriti jesensku koncertnu sezonu.

Guns N Roses su nakon albuma ChineseDemocracy, na koji se cekalo vise od 10 godina konacno krenuli na europsku turneju na kojoj ce obici 10-tak gradova međdju kojima je i Zagreb u kojem ce prvi put zasvirati svoje najvece hitove. Za ovaj ce se koncert svakako traziti ulaznica vise jer se radi o bendu koji je obiljezio kraj 80-tim i pocetak 90-tih godina te godinama bio u centru medijske paznje.
Nastupali su s Metallicom, svirali s Eltonom Johnom, Michaelom Jacksonom, Rolling Stonesima, osvajali publiku gdje god se pojavili i stvarali opcu histeriju. Bend je zaista zivio slogan sex,drugs & rock 'n roll sto su prenosili u svoje pjesme i nastupe pa ih je zbog toga magazin Q 2005. godine je uvrstio na svoju listu 50 BandsTo See Before You Die.
 

Za najbrze fanove Gunsa organizatori su pripremili iznenadjenje: svi koji od 04.6. do 18.6. kupe ulaznicu u ticket Shopu Eventim, Jurisiceva 2 ili u uredu Lupa promotion, Drniska 22, dobivaju ulaznice po cijenama za gotovinsko placanje: FAN PIT (299 KUNA), STAJANJE (269 KUNA) I LOZE (449 KUNA). Clanovi FAN kluba Lupe promotion ostvaruju 10% popusta na ulaznice bez obzira kada izvrse kupovinu.