beats by dre cheap

DARK TRANQUILITY U BOOGALOOU


Branko Đurić -  Đuro Svedski melodic death metal bend Dark Tranquility i nove finske metal nade Insomnium 13. oktobara u zagrebackom Boogaloou!

Svedski muzickii fenomen, melodic death metal bend Dark Tranquility ce  nakon  nastupa sa Kreatorom 2005. u zagrebackoj Tvornici, ponovno posjetiti u srijedu 13. oktobra u zagrebackom Boogaloou i to u sklopu turneje na kojoj promoviraju svoj deveti album We Are The Void. Dark Tranquility su uticalii na gotovo sve vrste moderne heavy metal muzike i uz sunarodnjake In Flames i At The Gates su definisali novi moderni metal stil.

Uz jedinstven osjecaj za kombiniranje raznih stilova metala sa progresivnim elementima razvili su originalan zvuk prihvacen od strane publike i hvaljen od strane kritike tako izgradeci diljem svijeta cijelu vojsku vjernih fanova u svojih 20 godina postojanja! Sa novim albumom se Dark Tranquility vracaju svom izvornom melodic death metal zvuku tako da album nize hitove od samog pocetka pronalazeci neodoljiv balans izmedju neobuzdanog bijesa, progresivnih dijelova,  i tekstova koji poticu na razmisljanje.

Nemam zelju ni da prikazem, ni da zapanjim
http://linkinparkforever.blogger.ba
27/09/2010 10:58