beats by dre cheap

POGINUO STEVE LEE - FRONTMEN GOTTHARDA


Steve Lee Svijet je ostao bez jednog od najvecih rock pjevaca: frontman Gottharda, 48-godisnji Steve Lee poginuo je u prometnoj nesreci za vrijeme putovanja motorom izmedju Mesquite i Las Vegasa.

Steve Lee doletio je u SAD sa nekoliko prijateljala motociklista kako bi ispunio davni san za koji nikada nije imao vremana, dvije sedmice  putovati Amerikom na Harley Davidsonu. 21 bajker iz Svicarske poceo je svoje putovanje u nedjelju na ukupno 12 motora. U utorak, 5. 10. nesto prije Las Vegasa, stali su uz rub ceste kako bi obukli zastitnu odjecu jer je pocela padati kisa. Na  cesti gume nadolazeceg kamiona su proklizale, vozac je pokusao manevar izbjegavanja ali njegova prikolica pokosila je petoricu motorista parkiranih uz cestu medju kojima i Stevea Leea.

Hitna pomoc pokusala je ozivljavanje no nakon 20 minuta su odustali. Smrt je proglasena u 16:13 po lokalnom vremenu, Steve Lee proglasen je mrtvim.

Medju putnicima bio je i basist Gottharda Marc Lynn i Leeova djevojka Brigitte Voss Balzarini. Svi ostali prosli su bez ozljeda.

Nemam zelju ni da prikazem, ni da zapanjim
http://linkinparkforever.blogger.ba
06/10/2010 21:58